Szabadidejükben is gyakorolják a hivatásukat!

A koronavírus okozta veszélyhelyzetben az orvos-beteg találkozások száma minimálisra csökkent. Úgy látjuk, hogy ebben a nehéz időszakban is szüksége van a betegeknek egészségügyi tanácsokra. Ezért összeállt egy orvoscsapat, akikkel egészségügyi panaszaikat, kérdéseiket megbeszélhetik, tiszteletben tartva az online tanácsadás korlátait. Az orvosok térítésmentesen, önkéntes alapon online adnak tanácsot.

„Az orvos válaszol” facebook csoportba eddig több, mint 30 önkéntes orvos jelentkezett, akik készséggel segítenek, adnak tanácsot egészségügyi panasz vagy kérdés esetén. Az önkéntes orvosok között belgyógyász, sebész, neurológus, háziorvos, gyermekorvos, pszichiáter, szülész-nőgyógyász és még több, mint tíz szakterület orvosai találhatóak meg. Többen szabadidejükben, sokszor munka után vállalják, hogy megválaszolják a betegek kérdéseit, de vannak akik  kismamaként, nyugdíjasként vagy magánorvosként segítenek.

Lehetőség van privátban is kérdezni „Az orvos válaszol” facebook oldalon keresztül, az üzenet gombra kattintva. Továbbá egyes orvosok email, skype és mobil telefonszám elérhetőséget is megadtak.

„Az orvos válaszol” facebook csoportba az alábbi linken lehet jelentkezni (a kérdések megválaszolását követően): https://www.facebook.com/groups/azorvosvalaszol

Privát üzenetben „Az orvos válaszol” facebook oldalon keresztül érhetőek el az orvosok: https://www.facebook.com/azorvosvalaszol

Ha van olyan kérdésed, problémád, amivel most nem zavarnád a háziorvosod vagy a kezelőorvosod, tedd fel nekünk!

Az orvos válaszol csapata

Az orvos válaszol Online tanácsadás

Fotó: pixabay.com